Har du spørgsmål? Ring idag på

Havneservice af erfarne fagfolk

Har du brug for en professionel virksomhed til havneservice i Aarhus, Esbjerg eller Kolding, er vi hos Smede- & Montage en erfaren virksomhed med 15 års speciale inden for havneservice.

På havnene rundt om i landet findes masser af stålkonstruktioner. Vandet, vejret og trafikken omkring en havn slider på metallerne. Så kontakt Smede- og Montagefirma ApS v/René Hviid, hvis i mangler mandskab til at reparere og vedligeholde kajanlæg eller havne. 

Vi er et kompetent firma, der tager din drift og vedligeholdelse seriøst. Derfor sætter vi erfarne fagfolk på opgaven, så du får en velholdt havn, du ikke selv skal bekymre dig om.

Få alt inden for havneservice hos os

Vi tager os af havneservice i bred forstand og reparerer, vedligeholder eller udskifter også blandt andet fendere. Har du ikke selv tid, lyst eller ressourcerne til det, varetager vi gerne opgaven for dig.

​Vi er professionelle i alle henseender og sikrer, at kvaliteten altid er i orden. Er du interesseret i et fast samarbejde, hvor vi tager os af din havneservice, eller skal du blot bruge os til nogle enkelte opgaver? Det er helt op til dig. Vi imødekommer dine ønsker og behov for så vidt muligt, således at du ikke skal bekymre dig om drift eller vedligeholdelse. ​

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi hjælpe dig med kompetent havneservice? Vi har faste serviceaftaler med forskellige havne og kører i hele Danmark. Herudover har vi kapaciteten og ekspertisen til at udføre både større og mindre opgaver, så kontakt os for at høre nærmere. Vi giver også råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 21 29 04 85 eller skriv på rene@smedeogmontage.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Landingpage webform

Vil du have et uforpligtende tilbud? Så udfyld formularen herunder og vi vender retur!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Se flere billeder fra vores projekter her

Følg os på facebook

Følg Smede- & Montagefirma ApS på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har desuden over 75 likes på​ vores Facebook

Gå til Facebook

Smede- & Montagefirma ApS - Lejrskovvej 4, 6640 Lunderskov
+45 21 29 04 85​
rene@smedeogmontage.dk ​

Privatlivspolitik

Cookiepolitik