Har du spørgsmål? Ring idag på

Industriservice til alle typer virksomheder

Hos Smede- & Montagefirma ApS tilbyder vi industriservice til alle former for virksomheder i Aarhus, Esbjerg og Kolding. Vi har 15 års erfaring med alt fra maskiner til stålkonstruktioner.

En bred skare af industrivirksomheder i hele landet benytter allerede vores kompetencer, da vi er et kvalitetsbevidst firma, der forstår os på at udføre industriservice​ i høj kvalitet. Står du og mangler en kompetent virksomhed, der kan indgå i en fast aftale, er vi den rette til jobbet. 

Vi har fokus på dine behov og træder til, hvor du har brug for os. Lad os høre om din opgave, så finder vi sammen en god løsning.

Professionel industriservice af erfarne fagspecialister

Vores veluddannede og erfarne medarbejdere har ekspertisen til at løse en lang række forskellige opgaver. Uanset hvilken type industriservice inden for smede- og montagearbejde du har brug for, kan vi levere løsningen. 

Vi sammensætter en aftale om industriservice, der er tilpasset dine specifikke ønsker og behov, og vi garanterer høj kvalitet i alt lige fra dialog til diverse reparationsarbejde

Vi kan rykke hurtigt ud, hvis du står med et akut problem, så din virksomhed kan komme hurtigt videre. ​ Skal vi hjælpe dig og din virksomhed? Kontakt os for at høre mere.

God service og konkurrencedygtige priser

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for industriservice, kan du kontakte os på telefon 21 29 04 85 eller skrive til rene@smedeogmontage.dk. Vi giver naturligvis også meget gerne et uforpligtende tilbud på den type aftale, du ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Landingpage webform

Vil du have et uforpligtende tilbud? Så udfyld formularen herunder og vi vender retur!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg Smede- & Montagefirma ApS på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har desuden over 75 likes på​ vores Facebook

Gå til Facebook

Smede- & Montagefirma ApS - Lejrskovvej 4, 6640 Lunderskov
+45 21 29 04 85​
rene@smedeogmontage.dk ​

Privatlivspolitik

Cookiepolitik