Har du spørgsmål? Ring idag på

Stålkonstruktioner i alle størrelser fremstilles

Smede og Montagefirma ApS v/ René Hviid fremstiller stålkonstruktioner i alle størrelser. Vi har maskinparken og ekspertisen til alt fra at lægge jern ind, som skal bære spærene hjemme i privatboligen til store stålkonstruktioner til havne- og kajanlæg.

Vi fremstiller hovedsageligt stålkonstruktioner til byggeri og fungerer ofte som underleverandør til håndværkervirksomheder. Vi bygger nyt, men bygger også om, hvis det er det, kunden ønsker.

Vi har kapaciteten og kompetencerne til at udføre større opgaver, og vi kan med stolthed fortælle, at vi aldrig har måttet takke nej til en opgave grundet omfanget, størrelsen eller kompleksiteten.

Alle former for stålkonstruktioner

Vores klejnsmede arbejder i alle materialer så som jern, metal, aluminium og andet stål. Herudover står vi klar til at rådgive og udføre netop de stålkonstruktioner, du har brug for, hvad end den er i rustfrit stål eller ej.

Kontakt os

Vi har en solid kundekreds til stålkonstruktioner i lokalområdet omkring Lunderskov uden for Kolding, men kører ud i hele landet til Århus og Esbjerg med videre. 

Desuden er vores kunder som oftest erhvervskunder, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit private projekt. Ring blot til os på telefon 21 29 04 85 eller send os en mail på: rene@smedeogmontage.dk

Få et uforpligtende tilbud

Landingpage webform

Vil du have et uforpligtende tilbud? Så udfyld formularen herunder og vi vender retur!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Se flere billeder fra vores projekter her

Følg os på facebook

Følg Smede- & Montagefirma ApS på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har desuden over 75 likes på​ vores Facebook

Gå til Facebook

Smede- & Montagefirma ApS - Lejrskovvej 4, 6640 Lunderskov
+45 21 29 04 85​
rene@smedeogmontage.dk ​